Спа Център

Спа центърът на Grand Hotel Sveti Vlas е най-големият и най-добре оборудван спа център в района.

На разположение на гостите на хотела са закрит плувен басейн, сауна, парна баня, турска баня, релакс зала, фитнес център, луксозни кабинети за спа процедури, козметичен салон, fish спа и фризьорски салон с маникюр и педикюр.

Ветрилото от услуги по отношение на предлаганните спа терапии наброява над 150 разнообразни спа ритуали, изпълнявани от интернационален екип терапевти на VICTORIA SPA - масажисти от от о. Бали, Тайланд и Филипините.

ПАНОРАМНА ПАРНА БАНЯ

Парната баня има множество лечебни качества както за кожата, така и за дихателните пътища и подобрява имунната система.  

Съчетава се добре с другите СПА процедури. Подобрява снабдяването на тъканите с кислород, което влияе благоприятно на мускулния тонус и придава еластичност на кожата. След парна баня гарантирано се чувствате отпочинали и освежени.

 

ХАМАМ /ТУРСКА БАНЯ

Това е близкоизточният вариант на парната баня, който може да се определи като мокър вариант на сауната. 

Нашият хамам е просторно помещение с приглушена мека светлина. Подът на хамама е затоплен. Подгряват се и лежанките. В него се поддържа температура за напарване от около 50°C и висока влажност на въздуха - 70-100%.

САУНИ

На разположение в спа центъра на Gran Hotel Sveti Vlas са панорамна арома, инфрачервена и хималайска сауни.

Солната сауна представлява сухо помещение с нагорещен въздух, обогатен с отрицателни йони. Престоят в солна сауна повишава телесната температура, засилва циркулацията на кръвта, а от там и устойчивостта ни на стрес и ефективно спомага за прогонване на настинка.

Тераппиите в солна сауна помагат на тялото да изхвъли токсините чрез потене и обекчават осезаемо схваната мускулатура

Хималайската сол пречиства от бактерии и е много полезна за дихателната система. Тялото поема минерали като калций, магнезий и йод от солта и те се абсорбират в него.

Солта, съчетана със затоплено помещение, дарява организма с несравнимо спокойствие. Солните частици успокояват дихателните пътища и лекуват кожните заболявания.

РЕЛАКС ЗАЛА

В неподражаемия спа център на Grand Hotel Bansko, разположен на площ над 2000кв.м. ще откриете най-голямото разнообразие от спа съоръжения и услуги - 6 масажни кабинета, Скандинавска, Каменна и Арома зали за релакс, закрит плувен басейн, 2 броя Джакузи, контрастен душ, парна баня, хамам за процедури, 3 сауни - инфрачервена, арома сауна и финландска сауна и био камина с жив огън.

Насладете се на усещането за неповторим релакс, което ще ви донесе тихата екзотична музика и приглушената светлина на свещите в спа центъра на хотела. Отпуснете сетивата си и им позволете да усетят блаженството на заслужената почивка.

FISH SPA

FISH SPA е една от най-новите процедури в спа центъра на Grand Hotel Sveti Vlas. Това е екзотична процедура, при която малки рибки правят вашия специален маникюр и педикюр.

Докато вие се наслаждавате на приятното усещане на леко гъделичкане от допира с рибките, наречени Gara Furra, те нежно ще премахнат най-горния слой на епидермиса и ще оставят кожата ви свежа, чиста и мека! Това става заради специалния ензим, отделян от малките Garra Rufa, който спомага за регенерирането на клетките на кожата.

Аквариумите за FISH SPA са снабдени с най-съвременната система за филтрация, която осигурява чиста вода и идеална биологична среда за рибките и човека.

ЛУКСОЗНИ КАБИНЕТИ ЗА МАСАЖ

На разположение в спа центъра на Grand Hotel Sveti Vlas са 6 масажни кабинета за спа терапии и ритуали, в коитоможете да се отпуснете, да премахнете стреса и напрежението и да се погрижите за своето тяло и дух. Подарете си разкошно преживяване с екипа на Виктория спа.

ПРОЦЕДУРИ И SPA ТЕРАПИИ

Виктория спа, част от единствената азиатска спа верига в България, се състои от екип опитни интернаиционални терапевти от о.Бали, филипините и Тайланд. Те ще ви пренест в екзотичния свят на Далечния изтор и ще ви накарат поне за малко да забравите проблемите на забързаното ежедневие с помощта на специални масацни техники и спа процедури.

Направете своята спа почивка ползотворна и незабравима с изобилие от спа процедури, терапии и масажи от всички кътчета на света. Независимо дали предпочитате лек или силов масаж, дали имате проблемна схваната зона или просто искате да се отпуснете, терапевтите на Виктория Спа ще направят чудеса за вас!

 • ♦ Традиоционни масажи
 • ♦ Лечебни масажи
 • ♦ Екзотични пилинги
 • ♦ Рефлексология
 • ♦ Процедури в турска баня
 • ♦ Спортни масажи
 • ♦ Специали масажи за след плаж
 • ♦ Антицелулитни процедури
 • ♦ Отслабващии моделиращи терапии
 • ♦ Масажни ритуали за двама
 • ♦ Процедури/маски за лице 
 • ♦ Епилация