adwise

Business & Fashion Awards се проведе за четвърта поредна година, като на церемонията бяха отличени най-успешните фирми и марки в областта на бизнеса и модата.

Лъскавото светско събитие, чиито домакин бе Хотел Маринела, събра повече от 300 официални гости, представители на бизнеса, модата и журналистиката.

Гранд Хотели Свети Влас и Банско получиха престижната статуетка в категорията "Верига Хотели".

Гранд Хотели Свети Влас и Банско -

Ето какво сподели, получавайки приза г-жа Карина Видолова, мениджър реклама на Гранд Хотели Свети Влас и Банско:

"Това е награда за целия ни екип.

През годините съвместно успяхме да интегрираме единна система на работа в нашите хотели, благодарение на която, всеки наш гост се чувства наистина на място, на което си почива напълно от напрегнатото ежедневие. Всичко, което правим е в името на нашите гости. Те са на първо място в бизнес ни. Постоянно се стараем да се развиваме и нашите посетители да бъдат все по- доволни от услугите ни.

Защото именно това е най-важното, както  в туристическия, така и във всеки друг бизнес - удовлетвореността на клиента.

А на нас ни харесва адски много, да правим своите гости щастливи.

Осъзнаваме напълно и отговорността на всяко признание, защото когато си номер едно, както нашите цели, така и изискванията към нас, стават още по-големи и ангажиращи. И това също ни харесва!", завърши коментара си г-жа Видолова.

Гранд Хотели Свети Влас и Банско -

Статуетката за "Верига хотели на годината" на Business & Fashion Awards е поредното признание за нас, което ни показва, че вървим в правилната посока.

Но ние знаем, че за да продължаваме да поддържаме и да надграждаме нивото си, трябва постоянно да се развиваме и да бъдем в състояние да предложим всичко, от което имат нужда нашите гости, преди да са го поискали.

Гранд Хотели Свети Влас и Банско ще продължават по този път!

Телефон за резервации:

0700 44 800

Безопасност Безопасност