adwise

Интересен начин за сплотяване на служителите са приключенските тиймбилдинг програми, които са предназначени за създаване на нови и на вече съществуващи колективи с помощта на комплекси от интерактивни , спортни, екстремни и творчески задачи в неформална обстановка.

За да имате успех в своя бизнес е необходимо не само да подберете екип от най – добрите служители, но и да ги научите да работят заедно и да разчитат един на друг.

Изграждането на истински колектив е дълъг процес, който обикновено отнема години на една компания и едно от на-важните неща е да се подберат точните специалисти, за да могат те в последствие да се обединят в постигането на отделните цели.

team building sv vlas

Тиймбилдинга е важен фактор за всяка среда, чиято цел е да осигури развитие, максимална ефективност, положителна комуникация и сътрудничество в екипа.

В главата на всеки мениджър  постоянно присъства мисълта как да поддържа екипа си мотивиран, сплотен и в достатъчно креативно настроение. Едно от решенията за подобни проблеми е тиймбилдингът,  при  чието организиране  е важно винаги да поставяте на първо място своите служители и техните изживявания.

Няма правилно или точно време за провеждане на такъв вид активности.

Всеки един от сезони в годината има своите предимства. Есенните месеци- септември и октомври, както и пролетните - май и юни са изключително предпочитани  периоди  от повечето от компаниите  за правене на вътрешнофирмени събития.

При добро планиране и правилна подредба на етапите на подготовка, организирането  на тиймбилдинг  може да се окаже лесно и приятно предизвикателство, което със сигурност ще бъде високо оценено от вашите служители и този жест към тях  ще приемат не като ангажимент,а като подарък.

Именно затова , правилното място е едно от най-важните неща.

team building

Тиймбилдингът край морето се приема по- емоционално и по- въздействащо. Има и много забавни активности, които могат да се проведат на плажа или  дори във водата за още по-силни преживявания.

Когато искате и разнообразна програма със силна и мотивираща среда, тогава мястото определено е  Гранд Хотел Свети Влас.

Части от приключенския тиймбилдинг могат да се организират и в нашия първокласен Спа център, в който освен спа процедури можете да проведете и състезания и игри, а единственото , което се изисква  e  креативност.

Хотелът разполага с мултифункционална зала  с капацитет до 400 души за провеждане не само на тиймбилдинг програми , но и на семинари, конференции, симпозиуми и  презентации .

Тиймбилдинга не просто сплотява колектива , но е  и начин за придобиване на много нови умения , които могат да бъдат много полезни  за личностното развитие на всеки човек.

Създайте едно запомнящо се преживяване за целия екип на брега на морето!

Телефон за резервации:

0700 44 800

Безопасност Безопасност