adwise

Кой казва, че за 1-ви юни подаръци трябва да получават само децата?

Всеки от нас е бил не толкова далеч във времето - дете, а и към момента всеки пази дълбоко в себе си нещо детско.

Именно затова по случай 1-ви юни - денят на детето, ние от Гранд Хотел Свети Влас решихме да направим един подарък, насочен към всички наши гости (и малки, и големи).

А какъв по-добър подарък от приятна вечер на брега на морето, в компанията на зашеметяващата любимка на всички поколения - Симона Загорова.

Симона Загорова на живо в Гранд Хотел Свети Влас

Ето как вестник Труд представя певицата:

"Талантливата млада повица Симона Загорова е дъщеря на фолкпримата Глория и композитора Илия Загоров, а и двете и баби са народни певици. 

Симона израства обградена с музика и съвсем естествено избира да тръгне по този път. Завършва Музикалното училище в София със специалност поп и джаз пеене, после следва в НБУ. Дебютната и песен "Моята първа награда" е дует с майка и Глория, а през 2016 година печели симпатии със самостоятелното си парче "Моето момче". Певческият и талант добива най-голямо признание с участието и в популярния формат "Гласът на България", където остава на косъм от победата.

След края на шоуто Симона продължава да превзема нови музикални върхове и вече може да се похвали с приз от един от най-престижните конкурси у нас - "Бургас и морето"."


По време на участието си в Гранд Хотел Свети Влас Симона ще изпълни както някой от най-големите си хитове, така и много останали във времето вечни български песни.

Концертът ще бъде специален подарък към всички гости на Гранд Хотел Свети Влас.

Побързайте, местата са ограничени!

Очакваме Ви!

Телефон за резервации:

0700 44 800

Безопасност Безопасност