adwise

В очакване сме на поредното издание на уникалното за България премиум рали Свети Влас. Многобройните фенове, гости и участници на Ралито ще се насладят на морския бриз, в една изключително приятна и запомняща се атмосфера, с много адреналин.

Първото рали за супер автомобил се провежда в курорта през 2011 г. През последните години на брега на морето в Свети Влас са построени модерни и комфортни хотелски комплекси, които предоставят отлични условия за почивка и нови изживявания.

Премиум рали Свети Влас – скорост, лукс и чар

Свети Влас се очертава като един от най-модерните курорти, който примамва туристи от цял свят.

И тази година в ралито се очакват епични сблъсъци между отборите. Приключението се е доказало като единствено по рода си събитие в страната, за любителите на автомобили, адреналин и страхотни изживявания.

Програмата на това луксозно рали предвижда в него през 2019 година да участват екзотични коли от България и Европа. Събитието се очаква с огромен интерес от стотици фенове, туристи и гости на курорта.

Професионални автомобилни състезатели и съдии оформят специално разбработения маршрут.

Грандиозното събитие се открива с брифинг на 19 юни 2019 в София и лъскавите автомобилни зверове се втурват към Букурещ. Вечерта е и първото парти в малкия Париж, а на следващия ден предизвикателството е мотопаркът в столицата на Румъния. На следващия ден купонът продължава във Варна. Участниците в премиум ралито ще премерят сили в изпитанието “Скрити локации” на 21 юни. И така Свети Влас е вече близо.

Последният ден е наистина изпълнен с доста предизвикателства и с право съчетава три думи – скорост, лукс и чар. Участниците ще вдигнат адреналина в поредното състезание “Точна езда”, а гостите на курорта ще станат свидетели на бляскавия конкурс “Най-добра Генерация”.

Официалният финал се очертава да е бляскав в прекия и преносен смисъл събитие, на което ще бъдат обявени финалистите. Предвидени са и награди в различни категории.

Кулинарните изкушения ще са истинско предизвикателство за поканените на гала вечерята. Със сигурност ще има и тази година зашеметяващи тоалети и ексцентрични аксесоари.

А купонът за финала на премиум рали Свети Влас 2019 ще бъде черешката на всички партита до момента. Организаторите и тази година обещават експлозия от силни емоции и бляскав лукс.

Фантастични коли, лято, море и много летни изживявания в Свети Влас – морския рай в България.

Телефон за резервации:

0700 44 800

Безопасност Безопасност