Какво е Detox?
 

В Grand Hotel Sveti Vlas ще откриете първата по рода си в България с Детокс клиника. Екипът на модерната детокс клиника е съставен от най-добрите професионалисти в областта на спортното хранене и диететиката у нас. Ако искате да пречистите организма си, да свалите излишните килограми, да освежите и подмладите тялото си, можете да разчитате на нас. Нашият екип ще изготви персонална хранителна и тренировъчна програма за вас, която ще гарантира постигането на желаните резултати в най-кратки срокове.

Научете повече за DETOX:


Детоксикация или пречистване на организма чрез хранене или липса на хранене е техника, използвана от векове от доктори, лечители и философи сред които Хипократ, Сократ, Платон, Аристотел и много други, за лечението на най-различни заболявания и за пречистване на тялото и съзнанието.

Затова според някои специалисти днес детоксът е липсващото звено в храненето на съвременния човек, а той има нужда от него повече от всякога. Гледайте на пречистването като на почивка от вредните храни, така както почивате след работа, за да презаредите, да се отпуснете и да получите нови перспективи за живота.


Детоксът идва на помощ, когато искаме да:

▪ Пречистим токсините от тялото си
▪ Предотвратим появяването на хронични болести
▪ Подсилим имунната си система
▪ Отслабнем
▪ Забавим преждевременното остаряване
▪ Подобрим качеството си на живот
▪ Енергизираме тялото си
▪ Подобрим вида на кожата си
▪ Подобрим мозъчната дейност, да бъдем свежи и будни
▪ Възстановим баланса в тялото си
▪ Дадем почивка на храносмилателния си тракт

Очаквайте нашите специални детокс предложения скоро!